Булсатком обяви спонсорство на младия български F4 състезател Никола Цолов и ще

...
Булсатком обяви спонсорство на младия български F4 състезател Никола Цолов и ще
Коментари Харесай

Фернандо Алонсо вкарва наш пилот в битка във Формула 4

Булсатком разгласи спонсорство на младия български F4 състезател Никола Цолов и ще излъчва онлайн надпреварите му по телевизия b1b.box. Спонсорството включва брандиране на каската и болидa на Никола Цолов от тима Кампос Рейсинг, както и придобиване на правата за излъчване на живо на започващия този уикенд нов сезон на F4 шампионата по телевизия b1b.box.

По време на конференцията, на въпросите на родните публицисти, Никола Цолов показа, че се приспособява чудесно към новия болид и към пистите на новия сезон на F4.  По време на тестванията Фернандо Алонсо е в непрекъснат контакт с Никола и му дава препоръки за спецификите на пистите и упътвания за сет-ъп на колата.

Феновете на моторния спорт ще могат да проследят всичките кръгове от Ф4 шампионата.Първият кръг е този укинед в Портимао, Португалия. Последният старт е на 12-13 ноември в Барселона. " Успях да се приспособявам към колата. На пистата съм доста концентриран и макар отличните взаимоотношения с другите сътрудници, там нямам другари ", съобщи младият ни водач.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР